Fastställa och planera
Ta prov
3.7.2 Ta emot och analysera prov samt sammanställa laboratorieanalyser
Hantera resultat
Rapportera
Utvärdera
2.4.1 Hantera överklaganden och skadestånd
Fastställa och planera
Kontrollmyndighet tar prov
Motta och analysera prov
3.7.2 Ta emot och analysera prov samt sammanställa laboratorieanalyser
Kontrollbedöma prover
Hantera resultat
Rapportera
Utvärdera
Planerad kontroll av livsmedelsföretag
Händelsestyrdkontroll av livsmedelsföretag
Bedöma om kontroll ska genomföras
Utförakontroll
2.4.1 Hantera överklaganden och skadestånd
Följa upp kontroll av företag
Fastställa och planera
Ta prov
Motta och analysera prov
Hantera resultat
3.7.2 Ta emot och analysera prov samt sammanställa laboratorieanalyser
5.1 Nyttovärdera livsmedel
3.8 Riskvärdera livsmedel
Rapportera
Utvärdera
2.4.1 Hantera överklaganden och skadestånd
Kontrollera före slakt
Kontrollera efter slakt
2.4.1 Hantera överklaganden och skadestånd
Fastställa och planera
2.2.4 Hantera avtal och överenskommelser
3.7.2 Ta emot och analysera prov samt sammanställa laboratorieanalyser
Hantera resultat
Rapportera
Utvärdera
2.4.1 Hantera överklaganden och skadestånd
3.8 Riskvärdera livsmedel
Fastställa och planera
Ta prov
3.7.2 Ta emot och analysera prov samt sammanställa laboratorieanalyser
Hantera resultat
Rapportera
Utvärdera
Godkänna livsmedelsföretag
Bedöma ansökan
Riskklassa och beräkna avgift
Besluta om godkännande
Överlämna kontroll
Registreralivsmedelsföretag
Bedöma anmälan
Riskklassa och beräkna avgift
Besluta om registrering
Fastställa och planera
Ta prov
Motta och analysera prov
Hantera resultat
Rapportera
3.8 Riskvärdera livsmedel
3.7.2 Ta emot och analysera prov samt sammanställa laboratorieanalyser
Utvärdera
Fastställa och planera
2.2.4 Hantera avtal och överenskommelser
3.7.2 Ta emot och analysera prov samt sammanställa laboratorieanalyser
Hantera resultat
Rapportera
3.11.2 Samordna smittskyddsarbete och utbrottsstöd inkl. RASFF och OFIS
3.4.1 Godkänna livsmedelsföretag